Как да деблокирате някого във Facebook

Възможно е в миналото да сте блокирали един от контактите си във Facebook, но в момента искате да отмените това действие. Facebook ви позволява да деблокирате контакт, но това не означава, че отново ще бъдете ваш приятел: ако искате да го имате отново във вашия списък с приятели във Facebook, ще трябва да поискате отново вашето приятелство.

След това ще ви покажем как да деблокирате някой във Facebook, действие, което ще ви позволи да се върнете, за да изпращате съобщения, да попитате отново за вашето приятелство и да се върнете, за да взаимодействате с него онлайн.

Следващи стъпки:

1

За да знаете как да деблокирате някого във Facebook, трябва да влезете в профила си във Facebook, да въведете имейл и парола и да изберете иконата на катинара, която се появява в горната дясна част на екрана.

След като кликнете върху тази икона, ще видите, че се появява списък с различни опции: трябва да изберете последната от опциите, озаглавена "Как да попреча на някого да ме притеснява?".

2

След като сте избрали опцията "Как да попреча на някого да ме притеснява?" ще видите опция, в която се казва "Вижте всички блокирани потребители", опцията, която трябва да кликнете, за да ви позволи да деблокирате някого във Facebook .

3

След това в центъра на екрана ще се появи списък, където можете да видите всички контакти, които сте блокирали в миналото. За да деблокирате някой от Facebook, трябва само да потърсите името им в този списък и да изберете опцията "Деблокиране", която се появява вдясно.

4

Важно е да знаете, че дори да сте отключили човек от Facebook, това не означава, че той отново ще стане ваш приятел; Ако искате да възвърнете приятелството си във Facebook с този човек, трябва отново да им изпратите заявка за приятелство.

5

Прочетете следната статия, ако искате да знаете как да блокирате някого във Facebook.